Valikoimaamme kuuluvat tuotemerkit

Valikoimassamme on lastenvaatteita 50-160 cm kokoluokissa sekä odotus- ja imetysvaatteita äideille.

Monelle jo tutun taskalaisen Name it:n lastenvaatetarjonta on vertaansa vailla. Vaatteet ovat sekä trendikkäitä että käytännöllisiä. Printit ja värit toimivat, laatu on ensiluokkaista ja mikä parasta- hinnat eivät päätä huimaa.

Mallisto jakautuu viiteen tuotelinjaan, jotka vastaavat 0-14 vuotiaiden lasten tarpeisiin. Valikoimiin kuuluu myös luomupuuvillasta valmistettavia vaatteita sekä merinovillaakin löytyy moneen lähtöön.

Mamalicious on Tanskalainen äitiys-ja imetysvaatemerkki. Haluamme pukea odottavat ja imettävät naiset trendikkäästi ja kauniisti. Mamalicious vaatteet ovat käytännöllisiä ja niiden hintalaatusuhde on kohdallaan.

Valikoimasta löytyy upeita kokonaisuuksia niin arkeen kuin juhlaan. Odotusaikaan löytyy mm. upea valikoima erilaisia joustavia farkkuja. Imetysaikaan löytyy erilaisia imetyspaitoja ja mekkoja, joissa on helppo imettää. Imetysvaatteisiimme on piilotettu huomaamaton imetysosa jolloin niitä voi hyvin käyttää myös imetyksen jälkeen.

Valikoimastamme löytyy myös useita tuotteita jotka on suunniteltu sekä odotukseen että imetykseen sopiviksi.

Reimalla on yli 70 vuoden kokemus toiminnallisten lastenvaatteiden suunnittelusta. Reima suunnittelee vaatteita, jotka sopivat kaikenlaisiin sääolosuhteisiin ja joissa on mukava leikkiä. Tärkeimpiä arvoja, jotka ohjaavat jokaisen Reiman tuotteen suunnittelua ovatkin toiminnallisuus, turvallisuus, luotettavuus ja innovatiivisuus.

Reima-vaatteet edustavat kotimaista suunnittelua ja niiden testaus on myös tehty Suomessa. Reima-ulkovaatteille on tyypillistä hyvä kulutuksen kesto, vedenpitävyys ja hengittävyys. Reiman värit ja kuosit uudistuvat myös kaksi kertaa vuodessa välikausi ja talvimalliston myötä.

Tamperelainen perheyritys Travalle Oy valmistaa lapsille ulkohaalareita, - takkeja ja -housuja. Tuotteemme ovat suomalaisen suunnittelijan suunnittelemia ja valmistettu korkealuokkaisista testatuista materiaaleista. Valikoimastamme löytyy sopiva ulkoiluvaruste vauva-ikäisistä aina 12-vuotiaisiin asti.

Ulkoilupuku on lapsen työvaate

Tuotekehityksen läpimurtoja ovat tuotemerkit Remu® ja SuperRemu®, jotka syntyivät jo 80-luvulla kosteuttahylkiviksi haalareiksi ja joiden vedenpitävyys on vuosien myötä kehittynyt erinomaiseksi. Materiaalien testaus ja tuotekehitys ovat jatkuvia prosesseja, joilla varmistamme edellytykset laadukkaan ja ajanmukaisen tuotteen valmistukselle. Lapsi käyttää ulkoilupukua parhaimmillaan useita tunteja joka päivä, joten pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että vaatteet suunnitellaan sekä leikkivää lasta että vaatetta huoltavaa aikuista ajatellen. Kaikkien tuotteidemme suunnittelussa huomioimme kestävyyden sekä toimivuuden pohjoisen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Suomessa valmistettu Kivat-tuotesarja on markkinoiden johtava lasten neuleasustesarja, joka koostuu päähineistä ja villavaatteista.

Kivat-tuotesarja on ollut markkinoilla jo 20 vuotta ja saavuttanut suuren suosion useassa maassa. Kivat-tuotesarja tarjoaa lapselle korkealaatuisen ja ajanmukaisen, kulutusta kestävän käyttöasusteen.


Esittelyteksti